I weekenden d. 21.-23. juli 2017 holder jeg en magisk og nærende retreat og workshop på det skønneste sted her på Vestsjælland, et gammelt badehotel – Villa Fjordhøj i Skælskør – og du er inviteret med!

Det bliver et ophold på et superdejligt wellness/kursted i de smukkeste omgivelser, lige ned til vandet, lækker økologisk mad af lokale råvarer og mulighed for bl.a. romersk sauna og elverbad.

Har du lyst til en vidunderlig spirituel oplevelse i sommer?

 

Drømmer du om at få mere viden og unikke redskaber til at udvikle dig og manifestere det liv du ønsker dig?

 

Ville du elske at blive næret, forkælet og healet på celleplan i smukke omgivelser og i højtvibrerende selskab?

 

Så er dette retreat sikkert noget for dig!

Hvis du allerede nu ved at du gerne vil med så tøv ikke med at kontakte mig for at booke din plads. Der er begrænsede pladser for at sikre at alle får det optimale ud af opholdet.

Hvis du ikke kender mig og er i tvivl om dette retreat er det rette for dig så kontakt mig – så får vi en snak om det! Jeg vil med glæde besvare de spørgsmål du måtte have 🙂  Du kan også finde mig på Facebook, eller kom og vær med i min spirituelle gruppe Magic & Wisdom Circle!

Temaet er ‘Manifestation fra Sjælen’ – med aktivering af dine iboende multidimensionelle evner.

Denne nye tid som Jorden er på vej ind i gør, at vi bliver udfordret i de gamle trossystemer og energetiske strukturer. Der er behov for ny viden og praksisser, som tager højde for, og er i overensstemmelse med, kosmiske love som de udfolder sig nu.

Jeg elsker samarbejdet med engle og Modergudinden, og vil glæde mig til at dele redskaber og viden derfra, som jeg lært gennem mine års spirituelle rejse med Almine. Almine er min elskede lærer og dybe inspiration, anerkendt som verdens største mystiker og Seer.

Denne viden og redskaber er især dedikeret til starseeds og lysarbejdere – bevidste mennesker som mærker i hjertet at det kalder på dem.

Inspiration Villa Fjordhøj

12733382_10153962342094233_1653792460462944259_n

Vi vil fordybe os i mystikkens verden og udover spirituel undervisning lave forskellige processer, herunder skabelsen af din nye Gudsmerkaba, healingsyoga (Saradesi Satva Yoga), ‘Ancient Breaths of Arasatma’, meditationer, og forskellige cutting edge manifestationsteknikker.

Vi vil aktivere vores evne til at skabe overflod og hvid magi i vores liv. Vi vil også connecte og samarbejde med naturen og dens smukke (skjulte) væsner, nu vi er midt i den 🙂

Og ikke mindst vil vi blomstre ved at være i en mindre gruppe af starseeds og lysarbejdere, der mødes og er sammen på den luksusagtige måde, i et unikt fællesskab der skaber en alkymi langt højere end hver enkelt af os.

Kort sagt, en intens weekend (3 dage) med velvære, spiritualitet, udvikling, undervisning og energetisk support så du virkelig kan få et (tiltrængt?) boost!

Praktisk information

Mosaik 3Dato:  Fredag d. 21. juli kl. 15 til søndag d. 23. juli 2016 kl. 16.30

Adresse:  Villa Fjordhøj, Rådmandsvej 23B, 4230 Skælskør

Ankomst:  Vi ankommer og checker ind mellem 14.30 – 15.00 fredag eftermiddag.

Værelse:  De fleste værelser findes i den nostalgiske hovedbygning, hvor vi mødes og spiser og hygger os. Værelserne med eget bad ligger i en seperat  bygning. Alle værelser er indrettet forskelligt, så du kan vælge intutivt det du helst vil bo i når du kommer.

Kost:  Der er superlækker økologisk mad, så vidt muligt produceret af lokale råvarer. Der er noget for enhver smag, både til kødspisere og vegetarer. Giv venligst besked om du er vegetar, veganer eller er allergisk over for noget.

Vi får morgenmad, frokost og aftenbuffet. Og gerne nydt udenfor på terrassen 🙂  I templet (undervisningsrummet) vil der være kaffe/te, vand og frugt ad libitum. Herudover får vi eftermiddagskaffe med hjemmelavet kage, og til aften lidt lækre snacks.

Medbring:  Badetøj og badehåndklæde. Håndklæder kan også lejes på stedet. Husk også skriveredskaber. Der forefindes yogamåtter, men hvis du har brug for en tykkere madras eller måtte til healingsyogaen er det en god idé at medbringe den også.

Tilmelding:  Der er kun max 12 pladser til dette retreat. Du tilmelder dig ved at skrive til mig på malue@divinegateways.dk eller ringe på tlf. 41 40 50 19. Din plads er endelig bekræftet ved indbetaling af gældende beløb. Tilmelding er bindende, og pengene kan ikke refunderes hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, ifølge aftale med mig.

Din investering

Udover dit gode humør og åbne sind er din investering i dig selv med hele retreatet (ophold, fuld forplejning og undervisning) som følger:

  1. Deleværelse med bad/toilet på gangen:    kr 4100,-
  2. Deleværelse med eget bad/toilet:              kr 4500,-
  3. Eneværelse med bad/toilet på gangen:     kr 4400,-
  4. Eneværelse med eget bad/toilet:               kr 4900,-

Earlybird pris:  Spar kr 300,- ved booking og betaling senest d. 5. juni 2017

Veninderabat:  Er i to veninder, eller kærestepar, der gerne vil have denne oplevelse sammen, tilbyder jeg kr 200,- i rabat ved samlet tilmelding og betaling.

Obs.: Prisen dækker ikke transport til og fra Villa Fjordhøj samt tilkøb af eventuelle ekstra ydelser samt vin/øl/sodavand.

Indbetaling:  Indbetaling af gældende beløb bedes ske til Nordeakonto: Reg.nr 2300 – Kontonr. 0744192218 eller MobilePay til tlf. 41 40 50 19. Husk at oplyse fulde navn og ønsket værelse (1-4)

Bonus 1:

Jeg trækker lod blandt deltagerne om 30 min. gratis clairvoyancesession med mig. (Værdi kr 750 kr,-)

Bonus 2

Du får en Kaanish Belvaspata Englehealingstransmission (lydfil med alle 5 niveauer). Den hjælper dig bla. til at cleare dybe blokeringer, aktivere dit DNA, skabe et helligt rum omkring dig og dine omgivelser samt hjælper dig til højne din bevidsthed. Du kan bruge den så ofte du vil, virkningen vil blot forstærkes. (Værdi kr 549,-)

Bonus 3

Du får en unik egyptisk alkymistisk duftolie, som er en ren parfumeolie af allerhøjeste kvalitet og frekvens, der frembringer dyb følelsesmæssig og spirituel helhed. De er skabt af udsøgte blomster og med en ældgammel viden om alkymi og duftens betydning for menneskets væsen (værdi fra 125 kr).

Bonus 4

Du får såkaldte sigils og krafthjul med hjem til at arbejde videre med. Du bliver også inviteret ind i en lukket Facebookgruppe hvor vi kan udveksle og sparre, uploade billeder og materiale mm.

FAQ

Hvad hvis jeg er ny inden for spiritualitet og mystik?

Du skal være hjertelig velkommen!  🙂  Det eneste jeg kræver er at du er åben, og klar til at slippe det du måske tror du ved, eller ikke ved. Selv dig der måske er mere erfaren og garvet inden for feltet så at sige, kan finde inspiration og ny viden, hvis du er åben for det. Jeg har ikke patent på sandheden, men formidler ud fra mit højeste selv, mit hjerte og sjæl, den sandhed som jeg har. Du har måske en anden, og det er vigtigt at være tro mod den. Så tag det dit hjerte finder genklang med og lad resten være, ikk? Men uanset hvor du er på din spirituelle vej, vil healing og transformation helt naturligt finde sted… ♥

Skal jeg være øvet i yoga eller være smidig?

Nej overhovedet ikke. Denne yoga er meget blid og minder om Tai Chi, med feminine intuitive bevægelser kombineret med faste nemme stillinger. Kan du ikke ligge ned eller bøje så godt i leddene, er det helt ok at sidde på en stol. Musikken er såkaldte lydeliksirer som sammen med bevægelserne og poesien (som læses op) virker dybt healende og frigørende på blokeringer og traumer dybt i sjælen og ånden. Englene som overser Saradesi yogaen sørger for at opretholde perfektionen, så du skal nok få en masse ud af det uanset hvad.

Hvad er hvid magi?

Magi har været et udskældt ord, et begreb som i århundreder har været forbundet med overtro, woodoo og tvivlsomme hensigter, for at påvirke omverdenen ifølge udøverens personlige interesser. Og det har blandt andet gjort at vi lysarbejdere og starseeds har taget afstand til det, for vi har set hvilke resulter der kommer ud af (misbrug) af magi, og vi har dermed også lukket af for vores egen evner.

Men hvad er magi egentlig?

Ægte, hvid ukorrumperbar magi er simpelthen den proces der lukker afstanden mellem årsag og virkning, det er den egentlige definition.

Mange smukke væsner fra de skjulte riger bruger hvid magi, feks. feer for at skabe en tomat eller blomst, engle der healer et barn osv. Mennesket har også deres iboende magi, men den har været skjult i mange mange år, da vi ikke har været klar til hverken at forstå den eller bruge den.

Læs mere i min artikel på Facebook her

Hvad er en Gudsmerkaba?

Merkabaen er der energetiske struktur du har omkring din krop. Den udgøres af to geometriske former, 4-sidede pyramider som er sat sammen i en stjerneform (Davidsstjernen). Den spinner rundt og skaber et lysende felt omkring dig. Merkabaen er det ‘køretøj’ du kan bruge til astralrejser, men er også afgørende for hvor du er i din bevidsthed, hvordan du oplever livet, din grad af skaberkraft osv. Hos langt de fleste mennesker spinner merkabaen forkert, ligesom formen er låst ind i den menneskelige matrix. Det giver begrænsninger af forskellig art. Gudsmerkabaen er anderledes i form og struktur, og tilhører gudsriget. Dvs det er en energisupport til dig der enten allerede er, eller gerne vil komme, ind i en højere dimension af livet og ind i det man kalder gudsbevidsthed.

Hvad er Arasatma?

The Sacred Breaths of Arasatma er en meget gammel åndedrætsproces, som har som overordnet formål at forlænge det praniske rør. Det praniske rør er det æteriske rør der i det fysiske liv går fra toppen af hovedet, ned igennem ryggen og slutter ved bunden af rygraden, hvor Kundalinislangen ligger rullet sammen. Herigennem flyder livsenergi, Qi eller prana. Når vi er i døden, eller sjælstilstand, bruges den nederste halvdel af det praniske rør, dvs det som løber fra bunden af rygraden, og lodret ned i jorden som en hale. Ved at åbne og ekspandere røret så vi får den fulde brug af det, opnår vi en større integration af sjælen, og øger dermed vores kapacitet for bla. bevidst skabelse i samarbejde med Kilden, samt får en væsentlig stærkere intuition.

Hvad er sigils?

Vi kommer til at arbejde med såkaldte sigils. Sigils er en slags kryptiske tegn, et helligt lyssprog, der anvendes overalt i kosmos af mange forskellige racer, og igennem æoner af tid.

Det helt specielle ved en sigil er, at det ikke blot repræsenterer noget, ligesom et symbol, men er en nøjagtig beskrivelse, og fuldstændig kortlægning, af et specifikt kosmisk aspekt med en særlig frekvens og kvalitet.

Hvis du har eksempelvis en engels sigil og påkalder den (af et oprigtigt ønske om hjælp) skal de komme, det er det direkte telefonnummer om du vil. Sigils ikke bare beskriver det de repræsenterer, men er altså også et middel til at kommunikere direkte med det de repræsenterer.

Sigils er bevidste og særdeles kraftfulde, og opgraderes hele tiden i takt med vores og kosmos’ opstigningsproces.

Hvad er Kaanish Belvaspata healing?

Belvaspata betyder Healing of the Heart og er en helt unik healingsmodalitet givet direkte fra kilden via seeren Almine. Jeg har beskrevet en del her på min hjemmeside, så måske du allerede har læst om det. Som deltager på retreatet får du gratis en transmission (på lydfil) af det der hedder Kaanish Belvaspata som betyder Healing of Enlightenment. Der er 5 niveauer og jeg laver dem alle i lydfilen (lydfil 2) der varer ca. 45 min.

Herudover er der en lydfil (lydfil 1) hvor jeg forklarer om Belvaspata og om Kaanish BVP, samt en pdf fil med transkriptionen af denne, så du kan læse det også. Det er på engelsk, og hvis jeg når at oversætte det til dansk sender jeg den til dig asap. Men det har ingen betydning for selve healingen naturligvis.

Kaanish Belvaspata renser dybe programmeringer i vores DNA, løfter vores bevidsthed og skaber et helligt rum i os og vores omgivelser.

I healingstransmissionen er jeg i en ekspanderet tilstand og er connected med Kilden samt alle BVP englene. Det virker hinsides tid og rum så blot ved at lytte, og forbinde dig med mig og englene på denne måde, modtager du healingen. Jeg påkalder de specifikke 144 engle hvilket du vil kunne høre (deres navne), men udover det tegner jeg såkaldte sigils (kosmisk lyssprog) i luften som du ikke kan høre. Musikken er en integreret del af healingen, det er en såkaldt lydeliksir, der virker på celleplan.

Du kan lytte til transmission så ofte du har lyst, den er din til evigt eje. Læg eller sæt dig blot godt til rette et uforstyrret sted og tag imod. Husk at drikke vand efterfølgende og iøvrigt lytte til de tegn din krop og omgivelser giver dig, evt via drømme.

Når du har oplevet healingen bevidst er det også muligt blot at lade lydfilen spille i baggrunden eller mens du ikke er hjemme, for at styrke dig og dine omgivelser, børn, dyr mm. Men jeg anbefaler du prøver det på dig selv først.

Ifølge Almine er oplysning (enlightenment) den største gave en Belvaspata Grandmaster kan give en anden, så det er mig virkelig en dyb glæde og ære at give dig denne gave.

Du får altså

♥   2 1/2 dag (2 overnatninger) med fuld lækker forplejning

♥   2 x healingsyoga

♥   3 x Arasatma (niveau 1 & 2)

♥   6-7 undervisningsmoduler

♥   Sigils og krafthjul

♥   Mulighed for Romersk bad/sauna, Elverbad og finsk sauna ved vandet

♥   Mulighed for gratis clairvoyancesession med mig

♥   Kraftfuld Belvaspata Englehealings session (lydfil)

♥   Duftalkymi (egyptisk alkymistisk duftolie)

♥   Hemmelig Facebookgruppe

♥   En unik mulighed for at netværke og udveksle med andre skønne sjæle der ligesom dig er på en spirituel udviklingsrejse.

Hvad siger andre?

‘Helt igennem fantastisk workshop. Har taget mange notater. Synes jeg bliver meget klogere hver gang. Hvis du trænger til et kærligt skub og en masse inspiration, fordi du sidder fast i uhensigtsmæssige mønstre, er Malue et rigtigt godt bud på starten af din forandring og videre rejse. Malues viden og inspiration er uovertruffen.’ – Signe Adams

‘Malue har en virkelig stor viden og er super til at formidle. Kombinationen af oplysninger, indsigter, meditation og yoga gør workshoppen til en fuldendt og berigende oplevelse’– Lisbet Trustrup

‘Jeg vil sige tak for en super spændende workshop! Din viden og indsigt er enorm, og din passion for at dele dit budskab, skinner klart igennem det du formidler. Det var en rigtig dejlig oplevelse med lige dele “teori” og øvelser, som for mig personligt, var en øjenåbner. Jeg vil helt klart gerne lære mere og ser frem til din næste workshop.’ – Christina Friberg

Læs evt. flere udtalelser her

Det er mit dybtfølte ønske og intention at du tager afsted derfra beriget på både indre og ydre planer. At du har fået et bevidsthedsløft og en sjælelig vitaminindsprøjtning. At du er blevet klogere, har fået mere indre ro og klarhed og har fået redskaber du kan arbejde videre med derhjemme.

Er dette sommerretreat noget for dig?

Weekenden er til dig der er bevidst og spirituelt nysgerrig, føler længsel efter ‘hjem’ og resonans med det at være anderledes, og måske sensitiv overfor andre væsner og energier. Du ønsker hjælp til at være den du i virkeligheden er, og er åben for at tage din egen udvikling et skridt videre, uanset hvor du er nu, så du kan tage din kraft tilbage og leve det liv du er her for.

Husk at du aldrig er alene! Lad os stå sammen om at udvikle os ved at skabe et felt af højfrekvent energi, hvor summen af os langt overgår den enkelte.  Vi er i sandhed multidimensionelle væsner med evner og gaver til at opleve vores verden langt dybere end hvad vi tror, vi er blot blevet undertrykt og programmeret gennem umindelige tider, til at tro på en meget begrænset version af os selv og livet. Verden har brug for dig. Er du klar?

Hvis ovenstående vækker genklang i hjertet hos dig så vil det glæde mig utroligt meget at se dig!  Kontakt mig for at hapse din plads mens der er nogen, eller blot for at snakke mere med mig hvis du er i tvivl om noget.

I kærlighed og magi,

Malue_signature_believer3_transparent_100x66