Healing betyder at gøre hel, dvs skabe balance på alle planer, både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. De symptomer vi oplever direkte i vores liv, ligefra ubehag, begrænsende overbevisninger og stress til svær sygdom og invaliderende traumer, skyldes i virkeligheden at der er en ubalance i de højere legemer. Al sygdom er en illusion som har manifesteret sig hos os for at vise os de ting vi endnu ikke har set.

Hvad er Belvaspata?

Belvaspata betyder “Healing of the Heart” – Healing gennem hjertet – på det kosmiske englesprog. Det er en en hellig alkymistiskAlkymi er en proces hvor komponenter sammensættes og omdannes til et langt større og mere kraftfuldt resultat. healingsmetode der anvender lys og frekvens og er assisteret af engle. Den hjælper dig til at opløse blokeringer og slippe mønstre der begrænser dig og gør dig syg – fysisk, mentalt og emotionelt. Den er et ufatteligt kraftfuldt værktøj til at opgradere dit DNA og udvikle din bevidsthed og spirituelle gaver.

Belvaspata er en gave fra skabelsens Moder til de kosmiske racer for at imødekomme de ændrede fysiske love, der fandt sted i august 2006 og som styrer al eksistens.

Før i tiden tiltrak modsatrettede energier hinanden og healingsenergi fandt hen hvor de syge energier var. Nu frastøder de hinanden. Dvs energihealing, såsom Reiki, ikke længere virker så godt. Du kan måske også mærke det i dit liv iøvrigt hvor mennesker og situationer med en anden energi end dig selv frastøder og føles forkert.

Healere kan derfor nu bruge lys og frekvens til at opløse den illusion sygdom er, da disses modsatrettede aspekter nu tiltrækkes.

Det overordnede formål i tidligere eksistenscyklusser var at søge perception eller indsigt, hvilket er orienteret mod sindet. Denne nye tid vi er gået ind i har et andet formål: At skabe gennem hjertet.

Denne utrolige og dybt fascinerende mængde information som udgør Belvaspata er en gave fra Modergudinden, modtaget via Seeren Almine, så vi kan opfylde vores nye livsformål.

Belvaspata er her for at hjælpe os med at skabe sundhed, glæde og overflod gennem hjertet…

Det er ikke nogen hemmelighed at verden undergår store forandringer og du ved muligvis at Jorden og hendes beboere, ja faktisk hele kosmos, er igang med en opstignings-, eller ascensionsproces, et globalt bevidsthedsskifte henimod en mere kærlig, medmenneskelig og harmonisk verden. Men det er ikke uden tumult, negativitet og kaos. Både på den store scene og i vores personlige liv.

Aldrig før er udviklingen gået så stærkt. Aldrig før har der været så store omvæltninger og så dybfølte ønsker om at forvandle os selv og verden. Finde os selv og lære vores guddommelighed at kende så vi kan samskabe en ny og bedre Jord. Aldrig før har behovet for at høre til og gøre en forskel været så stort. Det er virkelig tid nu til at udfolde vores potentiale. Vi bliver kaldet…

Føler du at noget af nedenstående kan passe på dig og der hvor du er i dit liv lige nu?

 • Jeg er kronisk eller akut syg, overvægtig, har allergi, tandproblemer, smerter osv
 • Jeg er stresset, deprimeret eller fuld af sorg og trænger til at komme ned i  mig selv og genfinde livsgnisten og lykken
 • Jeg har en følelse af ikke at høre til og længes efter at komme ”hjem”
 • Jeg føler mig ikke elsket
 • Jeg ønsker at få en stærkere forbindelse til min intuition
 • Jeg er lysarbejder, starseed, regnbue, indigo osv og ved at mit næste skridt er en højnelse af min bevidsthed
 • Jeg ønsker en aktivering af mit DNA så jeg til fulde kan udfolde mine latente evner
 • Jeg ønsker at slippe gamle mønstre og belastende bagage, også fra tidligere liv
 • Jeg ønsker at finde min passion, stole på mig selv og yde mit bidrag til en bedre verden
 • Jeg ønsker at integrere ånden mere i kroppen, lære min indre Gud/Gudinde at kende og træde ind i min rolle.

Hvis du kan genkende eller sige ja til blot et af punkterne er Belvaspata helt sikkert noget for dig!

Sådan forandrer Belvaspata dit liv henimod sundhed, vitalitet, glæde og overflod

BVPsessioner-254x300
 • Emotionel udrensning og forløsning af dybe følelsesmæssige traumer og blokeringer
 • Healing af fysiske ubalancer og transformation af al sygdom
 • Stærkere selvværd, mere energi og større livsglæde
 • Etablering af en dyb og harmonisk forbindelse mellem dit sind og hjerte, samt styrkelse af din intution.
 • Øget bevidsthed og aktivering af dine iboende multidimensionelle evner så du nemmere kan manifestere det du ønsker dig

Belvaspata fjerner ikke blot symptomer, men hjælper med at fjerne de illusioner, der er den bagvedliggende årsag til sygdom. Den arbejder med de interne organer, følelser, æteriske legemer, hjernesystemet og den kemisk-hormonelle balance.

Kroppen og dens subtile legemer forberedes til transformation og integration af den nye tids højere frekvenser, og får hermed mulighed for let og ubesværet at genskabe balance og perfektion.

Der er ingen grænser for hvordan Belvaspata kan bruges. Mange mirakler er fulgt i kølvandet på denne unikke og magiske healingsform, og jeg er dybt beæret og taknemmelig over at arbejde med englene på denne måde og assistere dig og resten af kosmos til det højest mulige udtryk.

FAQ om Belvaspata healing

Belvaspata udføres af healere der er initieret til et af 4 niveauer: Level 1, 2, Master og Grand Master (jeg er Grand Master). Det kræver en hel del forberedelse og integrering af bl.a. dybe emotionelle aspekter, kosmiske lysstråler, værenstilstande og hjerteenergier. Det er den mest autentiske og for mig højeste form for healingsservice jeg har oplevet.

Som healer bruges jeg som proxy for hele kosmos således at ikke bare klienten, men også alt levende bliver healet samtidigt. Jeg befinder mig i særdeles ekspanderet bevidsthed og er i ét med klienten hvorefter jeg i samarbejde med engle anvender såkaldte sigils til at bringe balance og harmoni i forvrængede frekvenser i kroppens legemer.

Den alkymistiske ligning for Belvaspata:

Medfølt støtte (Compassionate Support)
+
Opvågnen fra Drømmen (Awakening from the Dream)
=
Overensstemmelse med Skabelsens Sang (Alignment with the Song of Creation)

Belvaspata sigil

Sigils er en slags kryptiske tegn, et helligt lyssprog, der anvendes overalt i kosmos af mange forskellige racer, og igennem æoner af tid.

Det helt specielle ved en sigil er, at det ikke blot repræsenterer noget, ligesom et symbol, men er en nøjagtig beskrivelse og fuldstændig kortlægning af et specifikt kosmisk aspekt med en særlig frekvens og kvalitet.

Hvis du har eksempelvis en engels sigil og påkalder den (af et oprigtigt ønske om hjælp) skal de komme, det er det direkte telefonnummer om du vil. Sigils ikke bare beskriver det de repræsenterer, men er altså også et middel til at kommunikere direkte med det de repræsenterer.

Sigils er bevidste og særdeles kraftfulde, og opgraderes hele tiden i takt med vores og kosmos’ opstigningsproces.

Jeg vurderer individuelt hver ved healingssession hvilke sigils der er optimale for din situation, men bruger fast altid forskellige sigils for lys og kærlighed.

Engle er de mest æteriske af alle lysvæsner og dem der er tættest på Kilden. De er legemliggørelsen af Kildens, eller Den Uendeliges, utallige aspekter og er her for at hjælpe os med, at integrere disse guddommelige kvaliteter i vores liv. Engle er så højfrekvente og bevidste, at de hver især har har en specifik funktion i kosmos.

Der er en skare af engle der er specifikt tildelt Belvaspata healing, og de arbejder på den måde at de føler frekvensen af hvert sigil i hele deres væsen, tager dette med til modtageren, og afleverer det som en slags velsignelse. Sigil’en svæver omkring modtageren, i længere tid, som kan acceptere den – eller ikke.

Denne healing kan ikke påtvinges nogen, det er også derfor man ikke behøver tilladelse til at heale med Belvaspata. Det er et tilbud om frigørelse fra begrænsende illusion.

Du vil måske undre dig over de mærkelige navne der nævnes og det skyldes at denne guddommelige healingsform kommer direkte fra Moder Gudinden og anvender hendes sprog. Belvaspata betyder ”Healing of the heart” på det kosmiske engle sprog.

Du vil sandsynligvis opleve at energien i det talte er helt unik og påvirker dig på dybe planer, måske oven i købet tricker en form for genkendelse.

Belvaspata informationen er foreløbig kun på engelsk så indtil videre vil det være engelsk jeg benytter når jeg siger noget ift. at påkalde englene og beskrive alle sigils og deres funktion under healingen.  Det har ingen betydning for processen. Hen ad vejen vil jeg oversætte materialet til dansk.

Under healingssessionen spiller jeg en bestemt musik af Almine. Den er utrolig smuk og berører sjælen og hjertet på dybe planer, men det helt specielle ved den er at den er alkymistisk og healende på celleplan.

Alkymi betyder at flere dele sammensættes til et langt højere og mere kraftfuldt resultat end summen af enkeltdelene.

Musikken er komponeret spontant idet Almine har modtaget den direkte fra Kilden, og skabt den af lige dele hvide (hørbare) og sorte (ikke hørbare) frekvenser. Dvs musikken skaber resonans med svingningerne i dine celler og opløser forvrængede frekvenser.

Sangen er på Den Uendeliges sprog hvor englene påkaldes ved navn, udover at jeg også påkalder dem ved hjælp af deres sigils, så dette skaber en meget stærk forbindelse til disse smukke væsner.

Ligesom med Clairvoyance kan jeg sagtens give dig healing over afstand. Som tidligere mediumistisk healer har jeg arbejdet med Spirit ved at gå i en let trancetilstand og lade healingsguider eller universel energi strømme igennem.

Belvaspata  går skridtet videre og er unik på den måde at man som udøver befinder sig i særdeles ekspanderet bevidsthed, forener sig med klienten og kosmos og oplever Oneness, Enhed. Dvs. afstand har ingen betydning – vi arbejder uden for tid og rum.

Samtidig samarbejder jeg bevidst sammen med engle og resultatet er mærkbart, både for mig som healer og dig som modtager. Og effekten genlyder i hele kosmos….

Almine er min elskede lærer og dybe inspiration som jeg har studeret og fulgtes med dagligt de sidste 5-6 år. Hun er globalt anerkendt og beskrevet som en af vor tids største mystikere, Seere og healere og er ophavskvinde til bla. Belvaspata. Jeg giver al kredit til Almine og er meget ydmyg og taknemmelig for denne gave fra Moder Gudinden som hun har videregivet. Læs evt. mere om hende her

Jeg ser det som en utrolig manifestation af min passion for at hjælpe mennesker og dyr med at vågne fra drømmen – at finde os selv igen som guddommelige væsener med magiske evner.

Vi er i sandhed på vej ind i en ny gylden tidsalder og Belvaspata er en gudsgivet gave til at hjælpe os, i bogstaveligste forstand!

Hvis du har nogen spørgsmål, både generelt om Belvaspta, eller til lige præcis dit liv og hvordan jeg evt kunne hjælpe dig, så kontakt mig endelig! Du kan ringe til mig på tlf. 41 40 50 19 eller brug kontaktsiden for skrive.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Hele mit liv har været én lang opdagelsesrejse, på vejen mod den højeste udgave af mig selv. Det har til tider været hårdt at være så alene om det (tilsyneladende, for mange har det faktisk sådan). Healing har altid været en naturlig del af mig og den har haft mange navne og udtryk, men med Belvaspata har jeg for alvor kunnet mærke styrken i forbindelsen til det guddommelige og dybden af den transformation den faciliterer. 

At kunne medvirke til at hjælpe med din opvågning, helbredelse eller transformation på alle planer er min største passion og gave her i livet. Og Belvaspata er den ultimative healingsmetode til den nye gyldne tidsalder vi er på vej ind i!

BVP_swans

Føler du dig klar til dyb healing og transformation?

Jeg ville elske at arbejde sammen med dig, og alle de fantastiske engle! Jeg har derfor skabt et unikt og magisk forløb der integrerer Belvaspata healing med clairvoyance/spirituel coaching, kraftfulde mystiske redskaber og min kærlige og ubetingede støtte hele vejen.  Kontakt mig for en uforpligtende snak hvor jeg kigger clairvoyant på dig og dit liv og vi taler om hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Ring til mig på tlf. 41 40 50 19 eller skriv til Malue@DivineGateways.dk