Divine Gateways er navnet på min virksomhed, men også navnet på det vi bliver når vi udvikler os og bliver guddommelige portaler for uendelig kærlighed, lys og skabelse. Det er vores største gave, men også udfordring som menneske, at legemliggøre guddommelige kvaliteter og udtrykke dem i vores liv, og det er denne proces der er min livsmission og passion. Livet er ikke noget der sker for os, det er det der sker igennem os. Jo mere raffinerede instrumenter for Kilden vi bliver, desto større skaberkraft, lykke og kærlighed oplever vi, både i vores eget liv men også i samspil med andre væsner.

Mit logo er et kosmisk krafthjul givet direkte fra den Uendelige Kilde gennem Almine, min lærer og dybe inspiration (Læs mere om hende her).  Det er krafthjulet for hvid magi og repræsenterer det felt i eksistensen der har at gøre med kommunikation med de skjulte riger (engle, enhjørninge, feer osv.), hvid magi, manifestation og healing. Femstjernen i midten relaterer til det højere hjerte og de mystiske tegn og symboler er såkaldte sigils – helligt kosmisk lyssprog, som beskriver og kortlægger den præcise frekvens og funktion hjulet har.

På Modergudindens sprog står der ‘Strabech Hersatu Erechba Misavech Sersatu Keretvanit’ som betyder ‘Ukorrumperbar hvid magi gennem samarbejde med Den Uendelige’. Der er også en særlig engel tilknyttet som hedder ‘Erekna-sursava’ som hjælper med at ‘bringe magiske gensidige gaver via glædelig interaktion med de skjulte riger’.

Jeg er meget taknemmelig for at jeg har fået tilladelse af Almine til at bruge det, med hendes velsignelse, og hun har sagt at det passer fantastisk til mit virke da det er særdeles kraftfuldt. Krafthjul er spirituelle redskaber der højner frekvensen i de rum hvor de findes og ses og energien bliver dermed langt mere balanceret og healende.