Oplev rene parfumeolier af allerhøjeste kvalitet og frekvens, der frembringer dyb følelsesmæssig og spirituel helhed. Skabt af udsøgte blomster og med en ældgammel viden om alkymi og duftens betydning for menneskets væsen.

 

 

Siden er under opbygning!

Indtil den er færdig kan du her nedenfor lige se en midlertidig oversigt over duftolierne og deres beskrivelser. Priserne varierer afhængig af olien og flaskestørrelse og starter ved 65 kr. for 3,5 ml. Kontakt mig for mere info, herved kan jeg evt. også vejlede dig clairvoyant ift hvilke er de bedste til dig lige nu.

Duftalkymiolier – beskrivelser

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????“Ligesom de ærbødige ypperstepræster i det gamle Egypten, som tilbød deres højeste gaver til guderne og gudinderne, tilbyder vi en alkymi af egyptiske duftolier, tro overfor traditionelle destillationsmetoder overleveret fra generation til generation siden faraonernes tid.

 

Nær Kongernes dal, i byen Luxor, har en hengiven familie holdt gamle traditioner i live, og tændt gnisten af håb om, at verden langsomt vil bevæge sig væk fra brugen af parfume, som har integreret lugt i en unaturlig form ved at indarbejde kemikalier, der er skadelige for vores sensitive og yderst absorberende hud.

 

Vores drøm om en fremtid inspireret af en fjern fortid, hvor intensiteten af ægte duft fortalte et episk eventyr om romantik og storhed, har ført os til opdagelsen af den selvsamme kvalitet de gamle egyptere var kommet til at skatte så højt.

 

Hvis alkymi er forvandlingen af en lavere substans til en højere, såsom omdannelsen af bly til guld, da kan ren duft fremkalde inspirationen af skønhed og kærlighed. I duftens verden, gennem hvilken vi kommunikerer så intimt, er oplevelsen af disse sjældne dufte afsløringen af selve romantikkens mysterium…”   – Almine

1 Comment

Comments are closed.