I have had the lovely opportunity to work with Malue on several occasions. Malue has a rare and divine gift of being able to offer her clients supportive and gentle spiritual guidance and clarity from higher levels. She has been able to offer me a multidimensional view about questions I have asked, illuminated and enriched my understanding, and provided me with the reassurance to take confident leaps forward in my professional projects and creative endeavors. Unlike many others in this line of work I have encountered, Malue is exceptionally conscious of her communication, the impact on her clients, and speaks with great sensitivity, compassion, empathy, and awareness. She is very smart and professional, and I am honored to have worked with her. I believe she is a gifted and wonderful spiritual teacher, seer, clairvoyant, and healer. I endorse her whole-heartedly and completely respect her.

Noor Majied Najafi
Cambridge-Educated Scholar, US Nationally-Acclaimed Speaker, Published Writer and Self-awareness Counsellor

Jeg vil sige tak for en super spændende workshop igår. Din viden og indsigt er enorm, og din passion for at dele dit budskab, skinner klart igennem det du formidler. Det var en rigtig dejlig oplevelse med lige dele “teori” og øvelser, som for mig personligt, var en øjenåbner. Jeg vil helt klart gerne lære mere og ser frem til din næste workshop. Syv timer + 1 bonus, fløj afsted som ingenting!

Christina Friberg
Pædagog

Tusind tak for en dejlig aften, hvor skønt endelig at komme igang med denne form for yoga..den taler så meget til mig og gør virkelig en forskel på en hel anden måde..så denne kombination af lyd, bevægelse, intention rykker helt vildt!

Hanne Hjort
Healer & Spirituel kunstner

Sikke nogle fantastisk olier 🙂 De sætter virkelig nogle processer og noget forvandling i gang og duften fører én ind i en anden verden.

Line Larsen
Glad modtager

Når jeg i dag oplever en sådan fantastisk tilstedeværelse af universets “væsener” og hvilken kontakt der er til den gruppe vi er, kan jeg ikke være andet end dybt taknemlig over at være en del af det. Søde dejlige Malue, tak fordi du gjorde det muligt og jeg glæder mig allerede til næste workshop.

Linda Borch
Glad deltager

Malue har en virkelig stor viden og er super til at formidle. Kombinationen af oplysninger, indsigter, meditation og yoga gør workshoppen til en fuldendt og berigende oplevelse.

Lisbet Trustrup
Bioanalytiker, coach & massør

Det har været en utrolig interessant dag, der har været sindsyg mange informationer som giver god mening, og som er forklaret på en god måde. Tusind tak for en ualmindelig inspirerende og opløftende dag, sikke en energi der var, fantastisk workshop…

Jeanette L. Madsen
Selvstændig

Jeg har været af den type der mindst én, om ikke to, gange om året har haft ondt i halsen, været forkølet eller på dårlige år influenza. Og det sidste år er ingen undtagelse. Så jeg tog en kort 15 min telefonsession hos Malue Wittusrose, med det formål at finde ud af hvad jeg skulle gøre for at blive hurtigt rask, og hvad der egentlig er årsagen til at jeg indtil nu har været sårbar på den front.

Og alt hvad Malue fortalte gav så meget mening, og jeg kom mig hurtigt. Og nu har jeg opdaget allerede efter en uge, at de værktøjer jeg fik kan bruges også når jeg ikke er syg, men oplever noget af det der var årsagen til jeg blev syg. Jeg brugte øvelsen i badet i morges, og min krop blev sååååå glad, jeg kunne mærke hvor healende det var, allerede mens jeg var rask. Tænk hvad 15 min. session kunne gøre for mig, I am totally surprised. Jeg er så taknemlig!

Charlotte Bang
Success Breakthrough Coach, Trainer & Speaker

Helt igennem fantastisk workshop. Har taget mange notater. Synes jeg bliver meget klogere hver gang. Hvis du trænger til et kærligt skub og en masse inspiration, fordi du sidder fast i uhensigtsmæssige mønstre, er Malue et rigtigt godt bud på starten af din forandring og videre rejse. Malues viden og inspiration er uovertruffen.

Signe Adams
Forfatter

Malue er for mig i stand til at få mig til at indse de store sammenhænge. Tak!

Anne Thorseth
Billedkunstner

Hjælp mig til at udvikle og forbedre mig!

Konstruktiv feedback og positive tilkendegivelser er det der hjælper mig til at blive bedre og udvikle mig. Men det hjælper også andre til at vurdere om jeg er den rette for dem. Hvis du føler for at bidrage fra hjertet så brug et par minutter på at skrive en udtalelse/anbefaling/forslag ved at udfylde denne formular. TUSIND tak på forhånd!

Submit reviewclear