doortoheaven

Clairvoyance er egentligt et fransk ord der betyder klarsyn, men i Danmark bruger vi det som en fællesbetegnelse for alle de oversanselige evner, herunder klarhørelse og  -følelse.

Ved kanalisering fungerer den clairvoyante mere som et telefonrør mellem verdenerne og formidler budskaberne mere direkte fra sjælsplan. Jeg bruger begge dele i en session, arbejder altid forankret i hjertet og formidler med kærlighed.

Som kosmisk guide er det min største glæde at styrke og støtte dig til at træde ind i en mere ægte version af dig selv i samarbejde med åndelige vejledere, engle og ikke mindst den Uendelig Kilde eller Modergudinden.

Jeg benytter mig af forskellige evner inden for det man kalder ekstrasensorisk perception og i særdeleshed evnen til at vide øjeblikkeligt, kaldet ”knowingness” eller “instant knowing”. Jeg kommunikerer i flere dimensioner og er kendt for at kombinere sindets klarhed og lys med hjertets dybe visdom, så du vil opleve et sjæleligt møde med opløftende energi og kærligt nærvær.

M åske står du i en situation i dit liv hvor du virkelig godt kunne bruge noget åndelig sparring og et kærligt skub i den rigtige retning eller blive afklaret omkring nogle svære valg? Måske er du usikker på om dit arbejde eller parforhold i virkeligheden afspejler den du er eller gerne vil være?

Oplever du forvirring og frustration i forbindelse med opstigningsprocessen? Vil du gerne vide noget om hvordan din fortid påvirker din nutid, og især hvordan du skaber den fremtid du fortjener og som er i overensstemmelse med dit højere Selv? Eller vil du gerne høre noget om dine egne spirituelle evner?

Vi har alle evnerne til at finde løsninger, se bagom facader, opløse illusioner og have en stærk kontakt til vores intuition og guddommelige vejledere. Men ind imellem må vi have hjælp til at se det og leve det, og det er ikke meningen vi skal gå vejen alene…

Med udgangspunkt i, og respekt for dig og der hvor du er videregiver jeg kærlige, brugbare informationer. Det du får af vide vil altid være det du har brug for lige nu og du vil derved få en større viden og indsigt om dig selv.

Jeg skaber et helligt rum hvor transformation flydende kan finde sted på de indre planer, og da vi samtidigt omsluttes af den umådelige kærlighedsenergi fra ikke-fysiske dimensioner, vil der være dyb healing forbundet med en spirituel vejledningssession.

En clairvoyance/kanalisering hos mig kan give dig svar på dine spørgsmål, få bevidstgjort dig om problemområder i dit liv, tanker og følelser og give dig redskaber til at komme videre i din personlige og spirituelle udvikling.

Husk at jeg blot præsenterer dig for muligheder, ikke en facitliste. Du har altid selv ansvaret for dit liv og det frie valg til at gå dine egne veje. At mærke efter og lytte til dig selv er det bedste du kan gøre.

Hvilke emner kommer vi ind på?

AngelofPresence_Malue

Det er op til dig, men jeg har specialiseret mig inden for følgende livsområder som med fordel kan indgå i en session. Alt foregår i samarbejde med dine guider og Kilden.

 • Generel livsvejledning

 • Bolig, job og økonomi

 • Find din indre gud/gudinde

 • Dit specielle barn (om de nye indigo og krystalbørn)

 • Manifestation og skabelse

 • Dine spirituelle gaver og hvordan du udvikler dem

 • Find din passion og lev dit livsformål

 • Parforhold og kærlighed – find din optimale livspartner

 • Styrk dit helbred

Hvad siger andre?

At møde dig har været sådan en glædelig oplevelse. Der er ingen tvivl om at jeg kom tilbage med en stærk tiltro til dig. Jeg er dybt imponeret over din viden og venlighed. Alt hvad du har sagt er sandt. Min tillid til dig er meget vigtig for mig. Jeg ved at du har empati ikke bare for mig, men for alle i smerte. Jeg kan ikke vente til vores næste møde. ~ Abninder Sidhu, IT-ingeniør

Din clairvoyance var så fin og i samklang med min essens. ~ Bolette G. Heggum, Spirituel underviser

Alt hvad du fortalte gav så meget mening, og jeg kom mig hurtigt. Tænk hvad blot 15 min. session kunne gøre for mig, I am totally surprised. Jeg er så taknemlig! ~ Charlotte Bang, Hypnoterapeut og Success Coach


IMG_2194_ab
 • Få svar på dine spørgsmål

 • Opnå indre ro og styrke til at komme videre

 • Kom tættere på dit eget hjertes sandhed

 • Få en stærkere forbindelse til dine åndelige vejledere

 • Få indsigt i dine muligheder og potentiale

Jeg tilbyder også kosmisk clairvoyance og spirituel coaching som en del af mit Magiske Mentorforløb, integreret med Belvaspata Healing, mystiske redskaber og min kærlige støtte hele vejen. Hvis du er klar til at tage din udvikling og livet et stort skridt videre og vil høre mere, så

klik her for at kontakte mig!

Praktisk information

Personligt eller telefonisk møde?

Du er velkommen hos mig både personligt og via telefonen eller Skype. Skype er et gratis program på nettet som du kan downloade her. Vi aftaler forinden et tidspunkt hvor du enten ringer til mig eller kommer personligt. Jeg har under visse omstændigheder også mulighed for at komme til dig.

Jeg ”tuner” ind på dig og forbinder mig med den åndelige verden og videregiver den information jeg får. Energi og den åndelige verden er ikke underlagt kendte fysiske love, så afstand har i denne forbindelse ingen betydning for sessionen.

Denne form er derfor fuldt ud lige så god som hvis vi sad ansigt til ansigt, budskaberne vil være fuldstændig de samme. Så er afstanden stor eller tiden knap er telefon session en rigtig god løsning, for mange faktisk den allerbedste.

Skal jeg bruge dit billede eller personlig genstand?

Nej, jeg arbejder uden brug af hjælpemidler og personlige effekter, såsom ure, smykker eller billeder, men det kan være berigende for nogen at trække englekort eller mærke krystaller for at få en visuel og mærkbar understøttelse af processen.

Bliver sessionen optaget?

Ja, jeg optager vores samtale og du får den efterfølgende tilsendt via email.

Hvad koster det?

Jeg arbejder helst med personer i forløb fordi det giver de bedste resultater (og mest værdi) men jeg tilbyder også enkeltsessioner til dig der kun vil have en her og nu afklaring og kærligst skub til at komme videre. En session varer ca en time og din investering i dig selv med dette format er 1200 kr.

Ring til mig på 41 40 50 19 eller send en email til Malue@DivineGateways.dk

Ønsker du endnu mere værdi for pengene og er klar til dybere transformation, healing, udvikling af dine spirituelle evner og løft af din bevidsthed, er mit forvandlende forløb måske noget for dig!