IMG_2194_aJeg hedder Malue Wittusrose og er kvinden bag Divine Gateways.

Jeg har været på den spirituelle, mystiske og “alternative” vej hele mit liv og har brugt mange ressourcer på at finde ud af hvem jeg egentlig var, hvad jeg skulle og hvad mit formål egentlig er her på Jorden. Det tror jeg mange mennesker kan nikke genkendende til og desværre er der næsten ligeså mange som giver op og lader sig nøje med status quo, i en afmægtig forestilling om at livet bare er sådan. De affinder sig og tror at det er dem der er mærkelige fordi de ikke passer ind, eller har indre drømme og fornemmelser om noget andet end det omverdenen forventer.

Men det er alles fødselsret at kende sit sande jeg og handle på sin indre viden, leve passioneret og følge sit kald. Mange ved ikke engang hvad de brænder for. Det gjorde jeg ihvertfald ikke sådan helt konkret…

I min personlige rejse gennem årene, en rejse der må siges at have været fra hovedet ned i hjertet (og den ofte længste og sværeste at foretage), er det blevet krystalklart for mig at det hele har handlet om at finde hjem til mig selv i virkeligheden. Al den viden, træning og uddannelse, al den information fra Spirit – har puffet mig ud af den vej der hele tiden har været der og blot ventet på at blive opdaget. Indtil jeg kunne sætte mig ved vejkanten og konstatere at alt ER mig. Formålet med livet er at skabe gennem hjertet, hele tiden at udforske os selv som værende den Ene guddommelige kilde der udfolder sig gennem de mange. Dig og mig, og alle andre mennesker, dyr og planter.

Vi er alle ét, vi er alle guddommelige strålende væsener som blot venter på at blive vækket. På at blive mindet om… Og det er dette arbejde der er min livsmission og passion.

 

Så hvis du føler dig fastlåst, usikker på din vej i livet eller gerne vil videre i din personlige og spirituelle udvikling er jeg her, klar og comitted til hjælpe og guide dig.  Mit speciale er at hjælpe dig som lysarbejder, starseed eller hjertemenneske, bla. ved at skabe klarhed, viden og indre ro, og facilitere dyb healing og DNA-aktivering. Men også med at blive bevidst om dit eget Højere Selv, samt udvikle dine intuitive, healende og multidimensionelle evner, så du kan lade sig guide af dit hjerte og leve i overenstemmelse med din Sjæl – i et liv i glæde og overflod. Alt forankret i hjertet og formidlet med kærlighed.

 

Start med at skrive dig op til mit nyhedsbrev her!


Jeg er født 1971, bor i Sorø og har 2 dejlige børn. Jeg er vokset op med både den spirituelle og den naturvidenskabelige verdensanskuelse hvilket til tider har været frustrerende, men også givet mig en meget solid ballast at have med. Jeg har altid følt mig anderledes end de andre, følt at jeg var udenfor, at jeg var I verden men ikke AF verden.  Og så har jeg altid haft en udpræget følelse af at vide, en indre intuitiv sikkerhed om visse ting, uden bevidst at vide hvordan eller hvorfor jeg vidste det.

Med utrolig mange fornemmelser, intuitive input samt kontakt med og dyb forståelse for dyr og planter, har jeg igennem min opvækst oplevet at ikke alle var som jeg. Jeg havde en udpræget længsel efter hjem, efter andre universer, og en iboende oldgammel viden og en sensitivitet over for andre dimensioner og deres beboere. Så jeg følte mig forkert og beholdt derfor min viden og oplevelser for mig selv. Men efterhånden har jeg lært at det er gaver som er til for at blive brugt – dels til at hjælpe mig selv, men især til at hjælpe andre, både dyr og mennesker. Det var som om at der blev skubbet indefra, min sjæl kaldte på mig. Jeg fulgte dens stemme og gør det til stadighed…

 

Min egen personlige og spirituelle udvikling

Den har været præget af nysgerrighed, brændende interesse for det alternative og spirituelle og en længsel efter sandheden. Efter at forstå de dybere lag og hvordan mennesket hænger sammen med universet. Jeg har derfor været på den spirituelle vej siden barndommen og mine clairvoyante, mediumistiske og healende evner har til stadighed udtrykt og udviklet sig gennem årene. Både via opmærksom bevidsthed og ”naturlig” udvikling, men også ved hjælp af uddannelse og træning, heriblandt

  • Clairvoyant Medie & Healer
  • Kanaliseringsvejleder
  • Grandmaster of Belvaspata Healing
  • Alkymist
  • Ypperstepræstinde i Qi Vesta (high alchemy)
  • Interdimensionel kommunikator
  • Lærer i Yogas of Illumination (4 forskellige yogaer)
  • Lærer i Sacred Breaths of Arasatma
  • Lærer i Sacred Movements of Sabahut

Herudover har jeg de sidste 6 år studeret cutting edge mysticisme og metafysik intenst, gennemgået utallige kurser og deltaget i rigtig mange retreats med min elskede lærer og dybe inspiration Almine, som er anerkendt som verdens ledende mystiker og Seer.

 

Hvad så nu?

Jeg træner, uddanner mig og studerer mystik kontinuerligt, og praktiserer dagligt forskellige metoder inden for healing, energi- og bevidsthedsarbejde. I øjeblikket er jeg igang med den dybt mystiske træning til ‘Grandmaster of the Runes’ som handler om at integrere sjælen i livet og sammensmelte det indre og ydre rum, så der er spændende ting igang! Jeg elsker at samarbejde med den åndelige verden, engle, feer, osv. og er dybt taknemmelig og ydmyg for den visdom og uendelige kærlighed de viderebringer.

Min passion er, udover at hjælpe andre, at fordybe mig  i livets mysterier, kosmos, udvikling af vores hjerte og bevidsthed samt indre magi og transformation. Det er også de emner jeg elsker at skrive om og er i øjeblikket i gang med min første bog.

Som mystiker er rejsen uendelig med en masse ny lærdom – og jeg elsker at studere – men samtidig er det især om at huske hvem jeg (og du) i virkeligheden er:

En skabende gud/gudinde der manifesterer guddommeligt lys og kærlighed gennem sin menneskelige oplevelse