Har du lyst til at opleve en intens, spændende og super hyggelig aften i det spirituelle univers?

Er du nysgerrig på det mystiske, magi, engle, clairvoyance osv?

Vil du dedikere nogle timer sammen med mig, den åndelige verden og en gruppe af dine venner, familie eller kolleger?

 

~ Så kommer jeg gerne hjem til dig og skaber et rum af kærlighed, spiritualitet og magi…. 

 

Denne aften plejer virkelig at sætte gang i tanker, følelser, snak og ofte nye handlemåder og beslutninger. Du får et spirituelt boost, får stillet din nysgerrighed og måske mere klarhed over dine egne fornemmelser og oplevelser omkring det åndelige.

Da jeg arbejder i højere dimensioner og skaber en højfrekvent kærlig energi,  i tæt samarbejde med bl.a engle, vil der derfor også være sjælelig healing forbundet med disse aftener.

536556_3749887188033_1301957740_33615736_1112475015_n

Der er intet at være bange for, ej heller for hvad jeg evt. siger. Som i hele resten af min praksis er etik utrolig vigtigt for mig og jeg arbejder udfra det højeste aspekt af mig selv – i en kærlig og støttende atmosfære. Det vigtigste for mig er at du går styrket derfra med en ny portion viden, om dig selv og den åndelige verden, og lyst til at gå i den retning der er den rigtige for dig.

En aften (eller dag) kan indeholde forskellige ting afhængig af interesse og antal personer, men typisk vil der være et foredrag, clairvoyance til hver enkelt, trækning af englekort og Q&A. Dette aftales individuelt og ønsker er hjerteligt velkomne, da jeg gerne skræddersyr en speciel sammensætning til lige netop dig og dine – i samarbejde med mine guider.

En spirituel aften tager ca. 3 timer og koster 375 kr pr person + kørsel ved minimum 5 personer.

Kontakt mig endelig for at høre mere om hvordan vi sammen kan skabe en uforglemmelig aften.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Malue_signature_believer3_transparent_120x80

Ring til mig på tlf. 41 40 50 19 eller skriv til Malue@DivineGateways.dk